Naanbroodpizza met geitenkaas

De vakantie is afgelopen! En wat heb ik mezelf lekker verwend met al dat (veel ongezond) eten en drinken, maar nu is het echt tijd om de knop weer om te zetten en weer gezond te gaan eten.
En zoals ik al eerder schreef, gezond eten is echt geen straf!
Deze naanbroodpizza’s maakte ik voor de lunch, en met een gezonde salade zonder koolhydraten voor vanavond op het menu kan dat best.

IMG_3459.JPG

Ingrediënten (voor 2 pizza’s)
– 2 kleine naanbroodjes (ik nam de koriander met knoflook)
– Flinke tomaat
– Eetlepel tomatenpuree
– 2 grote artisjokharten
– 50 gram zachte geitenkaas
– 3 zongedroogde tomaatjes
– Handje rucola

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Verwijder de zaadjes van de tomaat en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng deze met de tomatenpuree en besmeer hiermee de naanbroodjes.

Verdeel hierna de geitenkaas over de naanbroodjes. Snij de artisjokharten in elke drie stukken en leg deze op de geitenkaas.

Bak de naanbroodpizza’s ongeveer 5 minuten af in de oven.

Snij de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes en verdeel deze over de pizzaatjes samen met de rucola.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s