Avocado met garnalen

Dit gerecht kost je echt maar een paar minuten om te maken dus je zet binnen een handomdraai een feestelijk gerecht op tafel.
Zorg dat je een goede rijpe avocado hebt, zo kun je deze makkelijk uitlepelen.

Avocado met garnalen

Ingrediënten (voor 2 personen)
– 1 rijpe avocado
– 100 gram kleine garnalen
– Koffielepel yogonaise
– Koffielepel ketchup
– Halve eetlepel citroensap
– Theelepel paprikapoeder
– Theelepel kerriepoeder
– Peper & zout
– Verse bieslook

Maak een saus van de yogonaise, ketchup, paprikapoeder, kerriepoeder, citroensap, peper en zout. Meng de garnalen door de saus.

Snij de avocado in de lengte doormidden en verwijder voorzichtig de pit.
Schep de garnalen op de avocado en bestrooi met verse bieslook.
Serveer met een partje citroen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s