Broodje Caprese

Dit broodje maak ik vaker voor de lunch en ik kan er geen genoeg van krijgen, tijd om hem met jullie te delen dus. Het broodje wordt het lekkerst als je goede ingrediënten gebruikt, dus ik neem buffelmozzarella. Daar betaal je misschien iets meer voor, maar dat is het zeker waard!

Broodje Caprese

Ingrediënten (voor 2 broodjes)
– 2 Italiaanse bollen
– 1 tomaat
– Bol mozzarella
– Rode pesto
– Verse basilicum

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snij de broodjes doormidden en besmeer royaal met de pesto.
Snij de tomaat en mozzarella in plakjes en leg deze op de broodjes.
Leg een paar blaadjes basilicum op de mozzarella.

Bak de broodjes 5 tot 10 minuten af in de oven, zodat de mozzarella een beetje gesmolten is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s