Pittige krabsalade

Al eerder maakte ik vers broodbeleg, zoals deze tonijnsalade en eiersalade. Vandaag had ik een restje surimi in de koelkast liggen en maakte een pittige krabsalade. Als je niet zo van pittig houdt, kun je de chilisaus achterwege laten.

Ik lunchte met de krabsalade op brood. Je kunt de salade uiteraard ook lekker op een toastje serveren!

Pittige krabsalade

Ingrediënten
– 100 gram surimi
– Halve ui
– Halve tomaat
– Eetlepel roomkaas
– Eetlepel tomatenpuree
– Eetlepel chilisaus
– Eetlepel citroensap + wat geraspte citroenschil

Snipper de ui.
Verwijder de zaadjes van de tomaat en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
Snij de surimi in blokjes.

Meng de roomkaas, tomatenpuree, chilisaus en citroensap goed door elkaar. Voeg de ui, tomaat, citroenrasp en surimi toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.

Pittige krabsalade

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s